Εργαλεία Σχεδίασης

Web Templates

(Σύντομα κοντά σας)

Ένα Web Template είναι ένα έτοιμο, πρότυπο σχέδιο ιστοσελίδας, που έχει δημιουργηθεί για να χρησιμοποιηθεί ως βάση για την γρήγορη και υψηλής ποιότητας ανάπτυξη ενός δικτυακού τόπου (Web Site).

Για όλους εσάς που αναζητάτε μια πιο προσιτή και οικονομική υπηρεσία για την ανάπτυξη του δικτυακού τόπου της εταιρίας σας. Η ποικιλομορφία των υψηλής ποιότητας παρουσιαζόμενων προτύπων (Web Templates), από την μεγαλύτερη στο διαδίκτυο, με πάνω από 7.000 σχέδια, και την πρόσθεση κατά μέσον όρο 150-200 νέων σχεδίων μηνιαία. Σας δίνει τη δυνατότητα, με την βοήθεια του επαγγελματία σχεδιαστή (Web Designer), για εξατομίκευση (Customization) αυτών των προτύπων στα μέτρα της εταιρίας σας.

Εμείς σας παρέχουμε την υπηρεσία προσαρμογής των προτύπων (εισάγοντας τα κείμενα, τις φωτογραφίες, και τον λογότυπο), που μετατρέπει τον προ-σχεδιασμένο δικτυακό τόπο που έχετε επιλέξει, στον μοναδικό δικτυακό τόπο της εταιρίας σας. Είμαστε σε θέση να σχεδιάσουμε και να αναπτύξουμε δικτυακούς τόπους οποιασδήποτε πολυπλοκότητας, αρχίζοντας από μια απλή αρχική σελίδα μέχρι μια περίπλοκη περιοχή ηλεκτρονικού εμπορίου.

Εκτός από την ανάπτυξη δικτυακών τόπων βασισμένων στα υπάρχοντα πρότυπα, αναλαμβάνουμε και την από αρχής σχεδίαση, αποκλειστικά δικών σας προτύπων, προσαρμοσμένων στην ήδη υπάρχουσα εταιρική σας ταυτότητα και αισθητική.

3 εύκολα βήματα για να αποκτήσετε έναν πλήρη δικτυακό τόπο (Web Site).

  1. Αναζητήστε στις διαθέσιμες κατηγορίες προτύπων αυτό που σας αρέσει και ταιριάζει καλύτερα στην εταιρία σας.
  2. Επιλέξτε το πρότυπο που θέλετε και επικοινωνήστε μαζί μας για το κόστος προσαρμογής.
  3. Προσαρμογή, από εμάς, του επιλεγμένου προτύπου στην εταιρική σας ταυτότητα (λογότυπο, χρώματα, κείμενα, φωτογραφίες) και ολοκλήρωση του δικτυακού τόπου.
Επάνω